Anbefalinger

Charlotte, Silkeborg, oktober 2019, bisættelse

"Af hjertet tak fordi I kom og var med til at gøre afskeden med min far så smuk. Du sang sangen så smukt, så smukt og med den aller fineste indlevelse. Du og I fik så mange roser bagefter af familie og venner. Virkelig. Folk var rørte og dybt imponerede.
Jeg fik slet ikke takket jer bagefter. Men TAK fordi I kom. Jeg vil være jer evigt taknemmelig for, at I hjalp min far med et af sine sidste ønsker, og at I gjorde en afgørende forskel for at dagen blev så smuk."

Sarah, Kolding, september 2019, 60 års fødselsdag

"Jeg vil bare sige tusind tak for jeres fantastiske sange og tilstedeværelse i lørdags. Det var en helt utrolig smuk oplevelse for min mor og alle gæster, det var så rørende og det kunne ikke have været bedre.
Det fyldte rummet og dagen med kærlighed og glæde."

Charlotte, Silkeborg, juni 2019, bryllup

"Tak, Sofie - for et vidunderligt bidrag til vores bryllupsfest. Du og din guitarist var med til at skabe en dejlig og afslappet stemning om eftermiddagen på terrassen ved vores sommerbryllup, og I fortsatte på samme smukke vis under middagen. Jeres sang og musik skabte en god baggrund - i et leje, hvor vi og vores gæster kunne tale sammen, men også nyde tonerne fra jer. Ikke mindst er jeg personligt rigtig glad for, at du ville synge "min" sang til min brudgom - det lød virkelig godt."

Michael, Skive, marts 2019, bisættelse

"Kære Sofie
Jeg vil bare her på bagkant af Monas bisættelse i går sige tak for sangene. Det var et smukt bidrag til en smuk ceremoni og Anita og jeg er taknemlige for både dine smukke sange og den værdighed, hvormed du gav dem.
Du skal også vide, at vi har fået en strøm af positive tilkendegivelser på dig og sangene. Den oplevelse vil de fleste huske altid.
Så nok engang tak."

Theila, Gadstrup, 11. januar 2019, bisættelse

"Sofie sang utrolig smukt ved min søsters bisættelse. Ceremonien blev anderledes intens og mindeværdig. Sofies stemme kunne synge hele kirkerummet op. Det var nemt at bestille og aftalen blev holdt til punkt og prikke. Mine varmeste anbefalinger gives."

Louise, maj 2018, vielse

"Vi havde fornøjelsen af Sofies sang til vores bryllup den 26 maj 2018 - både i kirken og til den efterfølgende reception. Sofie synger fantastisk og hun gav vores dag det ekstra pift som vi havde håbet. Vores gæster var meget imponeret og havde kun rosende ord til Sofie. Sofie får de bedste anbefalinger herfra "

Line, maj 2018, vielse

"Det var det mest magiske øjeblik og den dejligste overraskelse, da du sang "Uden Forsvar" i kirken til vores bryllup d.5. maj. Du synger bare utrolig smukt, og det var et meget rørende øjeblik, som vi ser tilbage på med stor glæde! 🙂

De bedste anbefalinger fra mig, min mand og vores gæster."

Helle, Them, august 2017, Vielse

"Jeg er så glad for jeg fandt dig. Det var så smukt i kirken den dag. Sangen var perfekt din stemme lyd så smuk og smukkere end jeg havde forventet. Hvad der gjorde sangen helt speciel var det musikinstrument du havde med. Tak tak tak fordi du kunne videregive den følelse jeg har til min mand samt at du rørte alle vores gæster stort. Som flere af vores gæster sagde:" det burde være obligatorisk at det er lommeletter på hver sæde i kirken."

Ditte, Farstrup, 9. juli 2017, Vielse

"Jeg kan kun give Sofie mine allerbedste anbefalinger. Jeg var super nervøs for om alt gik godt og hun tog hånd om min nervøsitet på allerbedste vis ved at imødekomme alle mine skøre mails og sms’er 🙂 Sofie sang You’ll Never Walk Alone, da min mand er kæmpe Liverpool fan. Der var ikke et øje tørt i kirken og hendes sang er et af de allerbedste minder fra vores dag. Super dygtig, super professionel og helt igennem et sødt og kærligt menneske, der formår at tage sangen derud hvor den rammer lige ind i hjertet."

Anne, Viborg, 24. juni 2017, Bryllup

"Da min kæreste og jeg hørte Sofies version af vores sang: "All of me" på nettet - var vi ikke i tvivl om, at hun skulle fremføre vores sang i kirken. Det levede ikke bare op til, men oversteg, vores forventninger.  Sofies smukke stemme og duoens afslappede udstråling i kombination med sangvalget gjorde, at der ikke var et øje tørt i kirken. Det var en fantastisk oplevelse, der fik alle følelserne den smukke dag til at gå op i en højere enhed. Tak til Sofie og Buster"

 

Catrin, Århus, 17. juni 2017, Bryllup

" Wow!!! Det er den følelse jeg sidder med. Hvor er jeg dog overvældet af din præsentation inde i kirken. Det gjorde du virkelig godt. Dig og din guitarist formåede virkelig, at gøre det til jeres. I er virkelig gode sammen. Det var så smukt 🙂

Flere af vores gæster har været ovre og fortælle, hvor godt de syntes det var. Præsten har endda skrevet til mig, for at fortælle mig, at han synes du var helt fantastisk.

Endnu engang tak for du sang til vores bryllup. Det er vi så glade for."

Maria, Århus, 3. juni 2017, bryllup

"Sofie sang en af vores yndlingssange som en del af vores vielse, og det var en helt fantastisk og meget rørende oplevelse. Hendes stemme og klang er helt utrolig, og vores gæster taler stadig om hende her to måneder efter brylluppet 🙂 Samtidig er hun yderst professionel og et meget behageligt menneske, som også kommer med gode råd under planlægningen. Jeg håber at jeg får mulighed for at høre hende synge igen til et andet arrangement, det var en stor oplevelse."

Nibe, 24. september 2016, bryllup
"Tusind tak for dine sange til vores bryllup, det var perfekt! Du fik store følelser og tårer frem hos alle - og de fleste var overbevist om at du var en stor, professionel, udenlandsk sangerinde :)"

Herlufsholm, 20. august 2016, bryllup
"Sofie sang til vores bryllup, hun har en meget smuk stemme og en stemme der rør folk!!!!"

Skæring, 19. maj 2016, reception
"Vi havde fornøjelsen af Sofie og hendes band i sommer på en lille udendørs intim-scene til en reception. Det var top, de kom i god tid, var proffe og spillede rigtigt godt!"

Århus, 28. marts 2015, bryllup
“Vi siger mange tak fordi I kom forbi med Jeres dejlige musik! Som min svigerinde sagde, så sad vi alle bare med en virkelig dejlig og afslappet følelse bagefter
Nu kunne jeg ikke selv se min svigerfar, mens I sang – men jeg  kunne høre på min svigermor at han blev meget rørt! Det gjorde jeg også. I er meget dygtige til det I gør. Og jeg håber at få lov at høre Jer igen :)”

Århus, 5. juli 2014, bryllup
"Vi vil bare sige tusinde tak for Jeres smukke sang og guitarspil til vores bryllup i Skt. Lukaskirken d. 5. Juli.
Vi er meget glade for at I var med til at gøre vores dag helt speciel. Alle vores gæster var - ligesom os - meget imponerede og rørt over Jeres musik.
Mange tak :)”

København, 5. juli 2014, bryllup
"Jeg bookede Sofie til mit eget bryllup i KBH d 5 juli 2014, hvor hun skulle synge en sang som en overraskelse for min mand. Jeg er så glad for, at jeg valgte at booke Sofie, for hun leverede i den grad. Hun sang så ufattelig smukt og sang sangen, præcis som jeg ønskede, at hun skulle synge den. Der var ikke en eneste, der ikke sad med tårer i øjnene da Sofie sang. Jeg er meget detaljeorienteret og meget perfektionistisk, og jeg kan ærligt sige, at Sofie leverede 100%. Derudover er hun en utrolig sød pige. Jeg kan varmt anbefale Sofie og vil helt sikkert booke hende igen"

Holte, 20. maj 2014, bryllup
"Tak fordi du var med til at gøre vores bryllupsdag 20.maj til noget helt særligt.
Din smukke fortolkning af 'Uden forsvar' gik lige i hjertet, det var den bedste overraskelse jeg kunne give min mand. Jeg hører ofte din version på optagelse på mobilen og bliver lige rørt hver gang. Din stemme er en gave og jeg kan varmt anbefale din smukke sang til andre."